Στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, θα πραγματοποιηθεί αθλητική ημερίδα Ποδοσφαίρου με προσκεκλημένα και φιλοξενούμενα πολλά σχετικά σωματεία της περιοχής καθώς και των ακαδημιών του Πανεπιστημίου Πατρών. Η ημερίδα πραγματοποιείται μεταξύ άλλων και υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η παραπάνω δράση (πράξη για τα παιδιά και συζήτηση για τους γονείς) περιλαμβάνει τις εξής πληροφορίες:

Στις 10:15 θα έχουν προσέλθει με τις εμφανίσεις τους τα παιδιά των αθλητικών ακαδημιών ποδοσφαίρου του Πανεπιστημίου Πατρών καθώς και όλων των άλλων ομάδων όπου θα συμμετέχουν σε τουρνουά (οκτώ συνολικά προσκεκλημένα σωματεία). Το τουρνουά θα αρχίσει στις 10:30 και οι γονείς μπορούν να το παρακολουθήσουν ως τις 11:00. Το τουρνουά ολοκληρώνεται στις 12:30.

Παράλληλα και από τις 11.00 μέχρι τις 12.30 θα λάβει χώρα στο κλειστό γήπεδο του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, το Επιστημονικό Σεμινάριο Ποδοσφαίρου που διοργανώνουν οι Αθλητικές Μονάδες της Αχαΐας που ανήκουν στο Πρότυπο Πρόγραμμα Soccer+. Εισηγητής θα είναι ο κορυφαίος αθλητικός ψυχολόγος κ. Αχιλλέας Υφαντίδης, πτυχιούχος Ψυχολογίας του Α.Π.Θ. με μεταπτυχιακές σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία πάνω στον τομέα των Διεθνών Σχέσεων από το University of Kent at Canterbury. Ο κ. Υφαντίδης θα δώσει μία διαδραστική διάλεξη με καλεσμένους όλους τους γονείς παιδιών των Αθλητικών Μονάδων του Προγράμματος στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Πατρών.

Ο τρόπος συμμετοχής στη διάλεξη για τις ακαδημίες του Πανεπιστημίου Πατρών είναι με φυσική παρουσία στο χώρο διεξαγωγής του Σεμιναρίου και δωρεάν συμμετοχή.

Η δήλωση συμμετοχής γίνεται αυστηρά με την προσέλευση των γονέων στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο πριν τη διάλεξη.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται από τις Αθλητικές Μονάδες Soccer+ Αχαΐας και είναι υπό την αιγίδα της Ένωσης Ποδοασφαιρικών Σωματείων Ν. Αχαΐας και του Πανεπιστημίου Πατρών.