Κάθε ακαδημαϊκό έτος, το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο προκηρύσσει τα Εσωτερικά Διατμηματικά Φοιτητικά Πρωταθλήματα στα αθλήματα της Πετοσφαίρισης, της Καλαθοσφαίρισης και του Ποδοσφαίρου.

Με προκήρυξη που αποστέλλεται σε όλα τα τμήματα του Πανεπιστημίου Πατρών, αλλά και στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, δίνονται συγκεκριμένες πληροφορίες εγγραφής των τμημάτων στο διατμηματικό πρωτάθλημα που ξεκινά κάθε χρόνο μετά την εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου.

Η διαδικασία απαιτεί εκδήλωση ενδιαφέροντος από πυρήνα Φοιτητών κάθε τμήματος, κλήρωση για το αγωνιστικό πρόγραμμα, έκδοση προγράμματος αγώνων σε φάκελο για κάθε τμήμα, διεξαγωγή αγώνων παρουσία ιατρού. Διαιτητές συμμετέχουν ίππο την ημιτελική διαδικασία και μετά.

Κατά την ετήσια Ημέρα Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών που πραγματοποιείται την πρώτη Τετάρτη κάθε Ιουνίου, πραγματοποιούνται οι μικροί τελικοί και οι τελικοί των αθλημάτων και πραγματοποιούνται οι απονομές των κυπέλλων και των μεταλλίων, παρουσία των πρυτανικών αρχών.

Πρόσφατες Ανακοινώσεις