Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας,

Αγαπητοί Φίλοι του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου,

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Σας ενημερώνουμε πως από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 τα εξειδικευμένα προγράμματα εκγύμνασης εμπλουτίζονται με νέα δράση εκγύμνασης για ενήλικες στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο. Η προπονήτρια που θα το αναπτύξει διαθέτει γνώση, εμπειρία και πιστοποίηση. Συγκεκριμένα ξεκινά:

-MY BODY CLASS (Aerobic, Pilates, Hiit, Tabata, Functional Training) για γυναίκες-μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας και Φίλες του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου. Προπονήτρια θα είναι η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κα Κωνσταντίνα Πλακούδα. Πρόκειται για καθημερινό πρόγραμμα Fitness που θα πραγματοποιείται στην αίθουσα Γυμναστικής του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου (Ισόγειο). Ήδη έχει εκδηλωθεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον από γυναίκες. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή ώρα 6:00μμ.-7:00μμ. και η κάθε ασκούμενη θα μπορεί να δηλώνει στην προπονήτρια μέχρι 3 συγκεκριμένες ημέρες παρουσίας την εβδομάδα. Κατά την καθημερινή προσέλευση μπορείτε να έχετε μαζί σας τα ατομικά σας είδη προπόνησης ανάλογα με το πρόγραμμα της ημέρας (στρώμα, μπάλα Pilates κ.λπ.), καθώς και τα ατομικά σας είδη (πετσέτα, νεράκι κ.λπ). Απαραίτητη επίσης είναι βεβαίωση καλής υγείας από καρδιολόγο (δημοσίου φορέα ή ιδιωτικού ιατρείου). Σας περιμένουμε στην πρώτη προπόνηση από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022!

Ο υπεύθυνος για τις εγγραφές και τις συνδρομές στο πρόγραμμα (μόνο με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα) εκ μέρους του Πανεπιστημίου Πατρών είναι ο Γρηγόριος Μικρώνης και θα εξυπηρετεί κάθε Τρίτη 7:00μμ., κάθε Τετάρτη 6:00μμ. και κάθε Σάββατο και Κυριακή 9:00πμ-2:00μμ. Η εγγραφή είναι δωρεάν. Εγγραφές πραγματοποιούνται στον υπεύθυνο ή στην ηλεκτρονική φόρμα: http://gym.upatras.gr/forma-ekdilosis-endiaferontos-gia-eidika-programmata-enilikon/

Σημείωση: Η αντισφαίριση παιδιών και ενηλίκων δεν ξεκινά ακόμα για τεχνικούς λόγους.