Αγαπητοί φοιτητές και φοιτήτριες, λοιπά μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, γονείς, λοιποί ενήλικες και φίλοι του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου,

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη των προγραμμάτων προπόνησης στο Τένις με καθοδήγηση από προπονήτρια για την περίοδο 2023-2024.

Θα δημιουργηθούν τμήματα παιδιών και ενηλίκων, επιπέδων αρχαρίων και μέτριας εμπειρίας.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα στα σύγχρονα γήπεδα Τένις στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο στην Πανεπιστημιούπολη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

-ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

ΤΡΙΤΗ, 3:30-4:30μμ. Παιδικό τμήμα (αρχαρίων και μεσαίου επιπέδου-προπόνηση σε δύο γήπεδα ξεχωριστά)

ΤΡΙΤΗ, 4:30-5:30μμ. Τμήμα ενηλίκων (φοιτητές, φοιτήτριες και λοιποί ενήλικες-αρχαρίων και μεσαίου επιπέδου-προπόνηση σε δύο γήπεδα ξεχωριστά)

ΣΑΒΒΑΤΟ, 10:00-11:00πμ. Παιδικό τμήμα (αρχαρίων και μεσαίου επιπέδου-προπόνηση σε δύο γήπεδα ξεχωριστά)

ΣΑΒΒΑΤΟ, 11:00-12:00μμ. Τμήμα ενηλίκων (φοιτητές, φοιτήτριες και λοιποί ενήλικες-αρχαρίων και μεσαίου επιπέδου-προπόνηση σε δύο γήπεδα ξεχωριστά)

Προπονήτρια θα είναι η κα Ερατώ Πασχαλίδου, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στην Αντισφαίριση (Τένις) και με γνώση και εμπειρία αρκετών ετών στο άθλημα.

Η εγγραφή είναι δωρεάν και στα παρακάτω links θα βρείτε τη φόρμα εγγραφής για το Τένις. Η εγγραφή σας είναι ταυτόχρονα και επιβεβαίωση ότι συμμετέχετε στο άθλημα αφού οι εγγραφές είναι ανοικτές σε όλη του διάρκεια κάθε προπονητικού έτους. Μετά την εγγραφή σας προσέρχεστε κανονικά στην προπόνηση σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Όπως και στα άλλα αθλήματα που λειτουργούν ήδη, η μηνιαία συνδρομή ανέρχεται στα 25,00€ για το πρώτο παιδί και για τους ενήλικες. Προβλέπονται εκπτώσεις για φοιτητές και φοιτήτριες, μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, αδέρφια,   κ.λπ.

Αιτήσεις για τα παιδιά γίνονται ψηφιακά στο:
http://gym.upatras.gr/forma-ekdilosis-endiaferontos-gia-athlitikes-akadimies/

Αιτήσεις για φοιτητές, φοιτήτριες, μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας και λοιπούς ενήλικες γίνονται ψηφιακά στο:
http://gym.upatras.gr/forma-ekdilosis-endiaferontos-gia-eidika-programmata-enilikon/