Κορυφαίοι αγώνες και πλούσιο συνολικά αθλητικό φοιτητικό πρόγραμμα και τελικοί φοιτητικοί αγώνες θα διεξαχθούν κατά τη διάρκεια της 17ης Ημέρας Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 από το μεσημέρι ως το βράδυ, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πατρών, στην Πανεπιστημιούπολη, Ρίο.

Όλα είναι έτοιμα, για πλούσιο θέαμα, απονομές και συμμετοχικότητα. Τα μέλη Ε.Ε.Π. Φυσικής Αγωγής, το διοικητικό προσωπικό, το μέλος ΙΔΑΧ Φυσικής Αγωγής, οι αποσπασμένοι καθηγητές που στηρίζουν κατ’ έτος το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, οι διαιτητές, ο Ερυθρός Σταυρός, οι επίσημοι καλεσμένοι και το γενικότερο αθλητικό περιβάλλον της ημέρας είναι η εγγύηση για αθλητικές στιγμές γεμάτες φοιτητικά χειροκροτήματα, ενθουσιασμό και επιφωνήματα στήριξης των φοιτητικών ομάδων και των αθλητών και αθλητριών-μελών της Πανεπιστημιακής κοινότητας κι φίλων του Γυμναστηρίου!

Συγκεκριμένα το πλήρες πρόγραμμα της 17ης Ημέρας Αθλητισμού περιλαμβάνει:

ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΩΡΑ 7:00μμ. γήπεδο ποδοσφαίρου με φυσικό χλοοτάπητα Πανεπιστημίου Πατρών):

ΤΜ. ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΜ. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

 

ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ (ΩΡΑ 7:30μμ. κλειστό γήπεδο αθλοπαιδιών Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου):

ΤΜ. ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ-ΤΜ. ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

 

ΤΕΛΙΚΟΙ ΜΙΚΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΪ (ΩΡΑ 3:30μμ. κλειστό γήπεδο αθλοπαιδιών Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου):

ΙΡΙΣ-ΠΗΓΑΣΟΣ

 

ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ (ΩΡΑ 6:30μμ. -Δρόμοι- γήπεδο Στίβου Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου)

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ (ΔΡΟΜΟΥΣ) ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΩΡΑ 6:00μμ. ή καθημερινά στο τηλ.: 2610997755