Πολλές δράσεις στο 4ο Καλοκαιρινό Αθλητικό Καμπ Πανεπιστημίου Πατρών

Μεγάλη προσέλευση και επιτυχημένες δραστηριότητες

 

Με ιδιαίτερη προσέλευση και πλούσιο προπονητικό πρόγραμμα σε διάφορα αθλήματα και αγωνίσματα ξεκίνησε το 4ο Καλοκαιρινό Αθλητικό Καμπ του Πανεπιστημίου Πατρών στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο. Ήδη διανύεται η 3η εβδομάδα με Ποδόσφαιρο, Πετοσφαίριση, Καλαθοσφαίριση, Στίβο, Χορό και άλλες δραστηριότητες τεχνών, θεαμάτων και ψυχαγωγίας. Τα παιδιά συμμετέχουν σε αθλήματα και δραστηριότητες και μυούνται σε τεχνικές και συμμετοχικές πρακτικές στο πλαίσιο κάθε προπονητικής εβδομάδας.

Οι εγγραφές είναι ανοικτές σε όλη τη διάρκεια λειτουργίας του προγράμματος και μπορούν να εγγραφούν παιδιά μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας, των σχολείων της πανεπιστημιουπόλεως αλλά και κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Με τη συμβολή έμπειρων καθηγητών Φυσικής Αγωγής, με την καθοδήγηση μελών Ε.Ε.Π. Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, με υγιεινή και ασφάλεια στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις στην πανεπιστημιούπολη, αναπτύσσονται καθημερινά, από τις 16 Ιουνίου 2022 έως και τις 29 Ιουλίου 2022, βασικά προπονητικά, επιμορφωτικά και καλλιτεχνικά προγράμματα.

Βασικό συστατικό των αθλητικών ακαδημιών είναι επίσης οι πολυποίκιλες επισκέψεις των συμμετεχόντων σε πρωταθλήματα (π.χ. Deaf Champions League Men Football), εργαστήρια, μουσεία, περιβαλλοντικά προγράμματα και χώρους επιμόρφωσης και αναψυχής στο Πανεπιστημιακό Campus με σκοπό να γνωρίσουν τα παιδιά την ανάπτυξη των επιστημών και την εφαρμογή τους στη σύγχρονη κοινωνία.

Ταυτόχρονα προσκαλούνται στο Summer Sports Camp προπονητές και αθλητές με σημαντική  πορεία στον αθλητισμό και συνομιλούν με τα παιδιά για την αθλητική αξία και τη σημασία του ευ αγωνίζεσθαι.

Πληροφορίες και εγγραφές στο http://gym.upatras.gr/2022/06/05/megalo-to-endiaferon-gia-eggrafes-sto-su/