Από τον Δεκέμβριο 2021 και στο εξής, στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Πατρών εφαρμόζεται νέα και επιπλέον τιμολογιακή πολιτική για έκδοση κάρτας-μέλους του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου. Σε σύγχρονους ανοικτούς και κλειστούς χώρους εκγύμνασης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα  να πραγματοποιούν το ατομικό και ομαδικό τους πρόγραμμα προπόνησης.

Οι Φοιτητές και οι Φοιτήτριες συμμετέχουν δωρεάν ενώ εκτός των εκπτώσεων που ήδη ισχύουν (βλ. “Αιτήσεις”), τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας αλλά και οι πολίτες της ευρύτερης περιοχής της Πάτρας μπορούν να εκδώσουν κάρτα μέλους Γυμναστηρίου.

Συγκεκριμένα οι νέες εκπτώσεις είναι οι εξής:

-Έκπτωση 25% στα παιδιά που κάνουν δύο διαφορετικές δραστηριότητες στις αθλητικές ακαδημίες του Πανεπιστημίου Πατρών (η έκπτωση αφορά στη δεύτερη δραστηριότητα).

-Έκπτωση 25% στους Φίλους και στους γονείς-πολίτες της ευρύτερης περιοχής της Πάτρας που τα παιδιά τους συμμετέχουν στις αθλητικές ακαδημίες του Πανεπιστημίου Πατρών.

-Έκπτωση 50% στο δεύτερο μέλος ίδιας οικογένειας Φίλων και πολιτών της ευρύτερης περιοχής (το πρώτο μέλος να έχει ήδη εκδόσει ετήσια κάρτα Γυμναστηρίου των 100,00€). Η συγκεκριμένη έκπτωση δεν αφορά τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας που πληρώνουν 50,00€ ετησίως.

-Έκπτωση 25% στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ (και στους συγγενείς α’ βαθμού).

-Έκπτωση 50% στους απόφοιτους του Πανεπιστημίου Πατρών που έχουν εγγραφεί στον ιστότοπο alumni.upatras.gr (Απαραίτητο το αποδεικτικό εγγραφής στους απόφοιτους).