Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι εκδηλώσεις του Πανεπιστημίου Πατρών σε Πάτρα, Μεσολόγγι και Αγρίνιο στο πλαίσιο υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών Welcome to Up 2023.

Πολύ μεγάλη επιτυχία λόγω της συμμετοχής και των δράσεων σημείωσε και το περίπτερο του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου που αναπτύχθηκε στο Πανεπιστημιακό Campus και ειδικότερα στο Πάρκο της Ειρήνης, απέναντι από το κτίριο της Διοίκησης που λειτούργησε από την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023 ως και την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 και από ώρα 9:00 το πρωί ως 6:00 το απόγευμα καθημερινά.

Στο περίπτερο παρουσιάστηκαν μέσω καθημερινών δράσεων οι αθλητικές δραστηριότητες του Πανεπιστημίου Πατρών για φοιτητές και φοιτήτριες όπως η καλαθοσφαίριση, το βόλεϊ, το πινγκ πονγκ, η ποδηλασία, το ποδόσφαιρο, το τένις, ο στίβος, τα προγράμματα αερόμπικ, ο χορός, κ.ά.

Πραγματοποιήθηκαν νέες δωρεάν εγγραφές φοιτητών και φοιτητριών όπου τα μέλη ειδικού εκπαιδευτικού προσωπικού (Ε.Ε.Π.) Φυσικής Αγωγής (Αγγελόπουλος, Βασιλείου, Πολυδωρόπουλος, Μικρώνης) και οι αποσπασμένοι καθηγητές Φυσικής Αγωγής στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο για το έτος 2023-2024 (Κοτσίρης, Μπρακατσέλος, Ροζής), παρουσίασαν τις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πατρών και τις καθημερινές δυνατότητες που προσφέρουν δωρεάν, και τις εφτά ημέρες της εβδομάδας, στις φοιτήτριες και τους φοιτητές.

Υπολογίζεται πως καθημερινά, από το περίπτερο του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου περνούσαν, ενημερωνόντουσαν και συμμετείχαν σε αθλητικές δράσεις πάνω από 400 φοιτήτριες και φοιτητές!