Προς:

-Μέλη Πανεπιστημιακής Κοινότητας (Φοιτητές, Φοιτήτριες, Προσωπικό)
-Μέλη Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου (που διαθέτουν κάρτα Γυμναστηρίου)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 2024 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 11:00 το πρωί
Εκκίνηση-Τερματισμός: Προαύλιος χώρος κτιρίου Πρυτανείας

Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο προκηρύσσει Αγώνα Ανώμαλου Δρόμου εντός της Πανεπιστημιουπόλεως στο Ρίο.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΑΝΔΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ

(Φοιτητών, Φοιτητριών, Προσωπικού Πανεπιστημίου Πατρών, μελών Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου)

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ/ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

3 ΧΛΜ.    ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ (άνω των 18 ετών)
1,5 ΧΛΜ. ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ (άνω των 18 ετών)

-Κάθε αθλητής και αθλήτρια έχει δικαίωμα συμμετοχής σε ένα μόνο αγώνισμα.

-Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου usport@upatras.gr ως και την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 12:00 το μεσημέρι με θέμα: «Συμμετοχή στον Αγώνα Ανώμαλου Δρόμου». Στο μήνυμα θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο καθώς και η απόσταση που ο καθένας/μία επιθυμεί να αγωνιστεί.

-Στον προαύλιο χώρο της Πρυτανείας και δύο ώρες πριν την εκκίνηση, θα λειτουργεί Γραμματεία του Αγώνα όπου θα προσέρχονται αυτοπροσώπως οι αθλητές και οι αθλήτριες για επιβεβαίωση συμμετοχής αλλά και για να παραλαμβάνουν τον αριθμό τους.

-Θα μπορούν να συμμετέχουν μόνο άνδρες και γυναίκες, μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας και του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, που διαθέτουν την κάρτα χρήστη του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου καθώς και όσοι/ες διαθέτουν πρόσφατο πιστοποιητικό από ιατρό (παθολόγο ή καρδιολόγο) που να βεβαιώνει ότι μπορεί να λάβει μέρος σε αθλητική δραστηριότητα.

-Πρώτα θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του 1,5 χλμ. και στη συνέχεια ο αγώνας των 3 χλμ.

-Θα απονεμηθούν κύπελα και μετάλλια στους τρεις πρώτους/ες αθλητές/τριες κάθε κατηγορίας καθώς και διπλώματα συμμετοχής σε όλους/ες τους συμμετέχοντες/ες.

-Οι οδηγίες της διαδρομής θα δοθούν πριν την εκκίνηση και ο αγώνας θα υποστηρίζεται από τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, από εθελοντές και προσωπικό πρώτων βοηθειών. Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν κατά τον τερματισμό από τις Πρυτανικές Αρχές και τους λοιπούς εκπροσώπους του Πανεπιστημίου Πατρών.

-Πληροφορίες καθημερινά στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο: 2610997755