Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο θα διοργανώσει εσωτερικό εαρινό Φοιτητικό Τουρνουά Beach Volley για Φοιτητές και Φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Πατρών, στα γήπεδα Beach Volley του ιδρύματος,
την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023, την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023 και την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023. Οι τελικοί όλων των κατηγοριών θα γίνουν την ημέρα του Αθλητισμού στις 6 Ιουνίου 2023 .
Θα υπάρξουν τρεις κατηγορίες:
α. Ανδρών
β. Γυναικών
γ. Μεικτό
Η Δήλωση ομάδων για κάθε κατηγορία πραγματοποιείται στο e-mail του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου usport@upatras.gr με θέμα «Συμμετοχή στο Εσωτερικό Εαρινό Φοιτητικό Τουρνουά Beach Volley 2023», όπου οι Φοιτητές και οι Φοιτήτριες αναγράφουν επίσης τα στοιχεία επικοινωνίας τους και το τμήμα στο οποίο ανήκουν. Ταυτόχρονα θα πρέπει να κοινοποιήσουν το μήνυμα στον συντονιστή του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου Άρη Αγγελόπουλο (Πετοσφαίριση) arisagelo@upatras.gr και στην υπεύθυνη της διοργάνωσης Σπυριδούλα Τριανταφυλλοπούλου, trialou@yahoo.gr αποσπασμένη καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Πετοσφαίρισης στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο.
Η δήλωση ομάδων για το Beach Volley θα πρέπει να έχει αποσταλεί στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο ως και την Τρίτη 29 Μαΐου 2023.

Απαραίτητη και μοναδική προϋπόθεση συμμετοχής στο τουρνουά είναι η κάρτα μέλους του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου 2022-2023.