Ένα παιγνίδι “διαφήμιση” για τον Πανεπιστημιακό Αθλητισμό ήταν αυτό που διεξήχθη στο εσωτερικό διατμηματικό πρωτάθλημα μπάσκετ του Πανεπιστημίου Πατρών στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο και στον ημιτελικό μεταξύ των ομάδων Φυσιοθεραπείας -Μηχανολόγων & Αερ/γών Μηχ/κών με σκορ 97-91, και με την οργανωτική επιμέλεια του μέλους ΕΕΠ Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου Αλέκος Πολυδωρόπουλου.

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο με όμορφη ατμόσφαιρα, οι πρωταγωνιστές από το τμήμα Φυσιοθεραπείας ήταν οι Πολυδωρόπουλος, Γιαννούτσος και Τζερμπατζίδης, ενώ από το τμήμα Μηχανολόγων & Αερ/γών Μηχ/κών οι Βαλάης και Σταμούλης.

Στον άλλο ημιτελικό το τμήμα Ιατρικής κέρδισε το τμήμα Χημικών Μηχανικών με πρωταγωνιστές τους Χατζόπουλο και Μπαλλή  και με σκορ 69 -57.

Την Τετάρτη 1/6 και ώρα 7.00 στον μεγάλο τελικό θα αγωνιστούν το τμήμα Ιατρικής με το τμήμα Φυσιοθεραπείας σε ένα κατάμεστο γήπεδο στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο και στην 15η Ημέρα Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών που εκτός από μπάσκετ θα παρακολουθήσουμε τελικούς στο ποδόσφαιρο, δρομικά αγωνίσματα στίβου κ.λπ.