Με έντονο ενδιαφέρον συνεχίζεται το εσωτερικό διατμηματικό Φοιτητικό πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης 2021-2022 του Πανεπιστημίου Πατρών.

Αρχικά, το τμ. Χημικών Μηχανικών και το τμ. Ιατρικής προκρίθηκαν στο Final 4 του πρωταθλήματος. Με καλάθι του Μωισίδη σε “νεκρό χρόνο”, το τμ. Χημικών Μηχανικών κέρδισε το τμ. Φαρμακευτικής με σκορ 55-53, έχοντας καλύτερους παίκτες τους Σκαλτσά και το μέλος ΔΕΠ του τμήματος Χημικών Μηχανικών Δημήτριο Κουζούδη. Από το τμ. Φαρμακευτικής οι Βεργανελάκης, και Γεράνιος ήταν επίσης οι καλύτεροι παίκτες που αναδείχθηκαν. Στον άλλον αγώνα το τμ. Ιατρικής “έκανε περίπατο” κερδίζοντας 82-48 το τμ. Οικονομικών. Από το τμ. Ιατρικής καλύτεροι παίκτες αναδείχθηκαν οι Χαντζόπουλος και Μπαλλής ενώ από το τμ. Οικονομικών “διασώθηκαν” οι Τσώλος και Κόγκος.

Στα υπόλοιπα ζευγάρια το τμ. Φυσιοθεραπείας αγωνίστηκε με την ομάδα των Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών Β’ όπου νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του τμ. Φυσιοθεραπείας με σκορ 60-48. Επίσης το τμ. Γεωλογίας αγωνίστηκεμε την ομάδα των Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών Α’ όπου νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών Α’ με σκορ 68-50.