Ένας φιλικός αγώνας, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Πανεπιστημίου Πατρών, την Τρίτη 12 Απριλίου 2022, ώρα 17:00, όπου η αντιπροσωπευτική Φοιτητική Ομάδα Ποδοσφαίρου του Πανεπιστημίου Πατρών θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Παναχαϊκής Κ20, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ο φιλικός αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο προετοιμασίας της ομάδας του Πανεπιστημίου Πατρών για τη συμμετοχή της στα Πανελλήνια Φοιτητικά Πρωταθλήματα.

Η πρόσκληση εστάλη στην Παναχαϊκή από τον Άρη Αγγελόπουλο, συντονιστή του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, που πριν μερικά χρόνια οδήγησε την ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής στην άνοδο στην Α’ Εθνική κατηγορία, με την ευχή  και η ομάδα Ποδοσφαίρου να πανηγυρίσει στα μπαράζ την άνοδο στη Super League 2, γεμίζοντας με χαρά όλους τους φίλους και τους οπαδούς της.

Η αντιπροσωπευτική Φοιτητική Ομάδα Ποδοσφαίρου του Πανεπιστημίου Πατρών απαρτίζεται από σπουδαστές όλων των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Πατρών και προπονητής της είναι ο Χρήστος Τσίκας, αποσπασμένος καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.