Με επιτυχία το τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών του Πανεπιστημίου Πατρών

Απ’ όλα είχε το Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών Παιδιών που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Πάτρας στο γήπεδο του Πανεπιστημίου Πατρών: Μεγάλη συμμετοχή, πλήθος θεατών και γονέων, καλό καιρό, απονομές αναμνηστικών μεταλλίων και διπλωμάτων, αθλητικό πνεύμα, προσπάθεια, ομαδικότητα, ευ αγωνίζεσθαι.

Έναρξη Προπονήσεων ειδικών προγραμμάτων Αντισφαίρισης ενηλίκων με προπονητή στα γήπεδα Γυμναστηρίου του Πανεπιστημίου Πατρών

Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες, 

Σας ενημερώνουμε πως από την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017, ξεκινούν οι προπονήσεις ειδικών προγραμμάτων Αντισφαίρισης ενηλίκων με προπονητή στα καινούργια γήπεδα του Γυμναστηρίου του Πανεπιστημίου Πατρών. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν και όλα τα ανοικτά προγράμματα Αντισφαίρισης φοιτητών και ενηλίκων και θα υπάρξουν ανακοινώσεις. 

Το πρόγραμμα των ειδικών προγραμμάτων Αντισφαίρισης ενηλίκων με προπονητή θα έχει ως εξής:

ΤΡΙΤΗ

3:30μμ-4:30μμ: Αρχάριοι-νέες εγγραφές αρχαρίων

Έναρξη Προπονήσεων Αντισφαίρισης για τα παιδιά στα γήπεδα του Γυμναστηρίου του Πανεπιστημίου Πατρών

Αγαπητοί γονείς, 

Σας ενημερώνουμε πως από την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017, ξεκινούν οι προπονήσεις Αντισφαίρισης για τις Ακαδημίες παιδιών στα καινούργια γήπεδα Αντισφαίρισης που κατασκευάστηκαν στο Γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Πατρών. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν και όλα τα προγράμματα Αντισφαίρισης φοιτητών και ενηλίκων και θα υπάρξουν ανακοινώσεις. 

Το πρόγραμμα των ακαδημιών παιδιών Τένις θα έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

4μμ-5μμ: Παιδιά Δευτέρας έως και Πέμπτης τάξης Δημοτικού (παλαιοί αθλητές)

ΕΝΑΡΞΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ 2017-2018

Αγαπητοί γονείς, αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

Από την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017, το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο θα ξεκινήσει και για τη φετινή χρονιά, σύμφωνα και με τη θετική εισήγηση της Επιτροπής Αθλητισμού, Αθλητικές ακαδημίες για παιδιά και ειδικά προγράμματα εκγύμνασης Ενηλίκων.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ

Το Κολυμβητήριο, για τεχνικούς λόγους, θα ξεκινήσουν 1-2 εβδομάδες αργότερα και για τα οποία θα ενημερωθείτε σε νέα ανακοίνωση.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος εγγραφής για το 2017-2018 στις αθλητικές ακαδημίες παιδιών του Πανεπιστημίου Πατρών και στα ειδικά προγράμματα εκγύμνασης ενηλίκων

Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, σύμφωνα και με εισήγηση της Επιτροπής Αθλητισμού, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, θα λειτουργήσει και κατά τη νέα χρονιά 2017-2018, και από τις 15 Σεπτεμβρίου 2017:

Προκήρυξη για την πρόσληψη με σύμβαση έργου, ατόμου με δίπλωμα ναυαγοσωστικής κατά την προπόνηση ενηλίκων στην κλειστή κολυμβητική δεξαμενή του Πανεπιστήμιου Πατρών, περιόδου 2017-2018

Η Επιτροπή Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών, έχει εισηγηθεί και προβαίνει στην Προκήρυξη για πρόσληψη με σύμβαση έργου, ενός ατόμου με δίπλωμα στη ναυαγοσωστική (κλειστή δεξαμενή), που θα απασχολείται κατά την προπόνηση ενηλίκων (φοιτητών/τριών, κ.λ.π.) στην κλειστή κολυμβητική δεξαμενή του Πανεπιστήμιου Πατρών.

Η επίβλεψη αφορά καθημερινή, πεντάωρη παρουσία για την ασφάλεια των ενηλίκων, στο Κολυμβητήριο που βρίσκεται στη φοιτητική εστία στην Πανεπιστημιούπολη, για την περίοδο Σεπτέμβριος 2017-Ιούνιος 2018. 

Προκήρυξη για την πρόσληψη καθηγητών φυσικής αγωγής με σύμβαση έργου, στις Αθλητικές Ακαδημίες και στην Εκγύμναση Ενηλίκων στο Πανεπιστήμιο Πατρών, περιόδου 2017-2018

Η Επιτροπή Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών, όπως και την περυσινή περίοδο, έχει εισηγηθεί και προβαίνει στην Προκήρυξη για την πρόσληψη καθηγητών φυσικής αγωγής  με σύμβαση έργου, για προπονήσεις στις αθλητικές ακαδημίες και σε ενήλικες στο Πανεπιστήμιο Πατρών για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

Οι αθλητικές ακαδημίες καθώς και η εκγύμναση ενηλίκων σε κάθε άθλημα, θα λειτουργούν μόνο εφόσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων ανά άθλημα.

Σελίδες