Δεν θα λειτουργήσει το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο έως και 31-7-2020

Αγαπητές φοιτήτριες,

Αγαπητοί φοιτητές, 

Προσωπικό του Πανεπιστημίου Πατρών,

Φίλες και Φίλοι του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου,

Σας ενημερώνουμε πως σύμφωνα με το Φ.Ε.Κ. 2038/30-5-2020, τ. 2, στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Α.Ε.Ι.), από 1.6.2020 έως και τη λήξη του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 (τέλος Ιουλίου 2020), μεταξύ άλλων, απαγορεύεται και η λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Με βάση τα παραπάνω, το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο θα παραμείνει κλειστό έως και τις 31-7-2020.

Μαθήματα Φυσικής Αγωγής με το σύστημα της ασύγχρονης εκπαίδευσης

«Γυμναζόμαστε;»  «Μέσα!»

Το τελευταίο διάστημα, λόγω των προβλημάτων που έχουν προκύψει από την πανδημία, θεωρείται δεδομένη η αλλαγή στάσης στους διάφορους κοινωνικούς, επαγγελματικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς και στόχους που έχει σχεδιάσει ο καθένας και η καθεμία από εμάς, αλλά και το σύνολο της κοινωνίας μας γενικότερα. Αυτή η αλλαγή στάσης είναι αυτονόητη, ώστε να μην υπάρξει στατικότητα και «ακινησία» στις δράσεις μας, και να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε, κατά το δυνατόν, τους σχεδιασμούς μας.

Δεν θα λειτουργήσει το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 λόγω της εορτής του Αγίου Ανδρέου

Σας ενημερώνουμε πως το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο δεν θα λειτουργήσει το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019, λόγω της εορτής του Αγίου Ανδρέου Πατρών.

Από την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019, το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο θα λειτουργεί κανονικά σύμφωνα με το πρόγραμμα.

 

 

Ολοκληρώθηκε το 2ο εσωτερικό πρωτάθλημα Aντισφαίρισης στο Γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Πατρών-Νέες Δηλώσεις συμμετοχής στο Χειμερινό Τουρνουά

Σε φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον διεξήχθη με επιτυχία το 2ο εσωτερικό πρωτάθλημα αντισφαίρισης για τους Φοιτητές και τις Φοιτήτριες, το Διδακτικό και Διοικητικό προσωπικό του Ιδρύματος και για τους Φίλους (κατόχους κάρτας-μέλους) του Γυμναστηρίου.

Το πρωτάθλημα διοργανώθηκε από τα μέλη Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου κι έλαβε χώρα στα ανακαινισμένα γήπεδα αντισφαίρισής του. Η μεγάλη συμμετοχή, ο έντονος συναγωνισμός, το πάθος για την νίκη, ήταν τα κυριότερα στοιχεία που χαρακτήρισαν τη διοργάνωση.   

Φιλικός αγώνας μπάσκετ « Jump Ball Αγάπης » με φιλανθρωπικό σκοπό

Διεξαγωγή φιλικού αγώνα μπάσκετ μεταξύ των τμημάτων Φαρμακευτικής και Χημικών Μηχανικών για την οικονομική συνεισφορά στην καμπάνια του Παναγιώτη-Ραφαήλ, έχει προγραμματιστεί από κοινωνικά ευαισθητοποιημένους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 5:30 μ.μ.,στο κλειστό Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Πατρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα πραγματοποιηθεί μίνι ενημέρωση σχετικά με την ασθένεια SMA (Nωτιαία μυική ατροφία) με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού και την πληροφόρηση του σχετικά με τον τρόπο πρόληψης.

Σελίδες