Έναρξη προγραμμάτων αθλητικών ακαδημιών για παιδιά και για ενήλικες έτους 2018-2019

 

Ξεκινούν και για φέτος, από το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018,  τα εβδομαδιαία προγράμματα αθλητικών ακαδημιών για παιδιά και τα ειδικά προγράμματα εκγύμνασης ενηλίκων του Πανεπιστημίου Πατρών.

Για τα παιδιά, η εκγύμναση ξεκινά με τα αθλήματα του ποδοσφαίρου, του στίβου, του τένις και του βόλει. Για τους ενήλικες ξεκινούν οι δραστηριότητες στο τένις και στο Pilates-Fitness Aerobic. Στο αμέσως επόμενο διάστημα λίγων ημερών, οι γονείς θα ενημερωθούν για την πιθανή έναρξη προπονήσεων για παιδιά στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης και στο σκάκι.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

  • Στο ποδόσφαιρο παιδιών θα ξεκινήσουν στην πρώτη και δεύτερη προπόνηση όλα τα παιδιά για γνωριμία, διαχωρισμό από τον προπονητή και έναρξη προασκήσεων. Την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί το πρώτο εκτός έδρας φιλικό με ομάδα της περιοχής και θα πραγματοποιούνται στη συνέχεια και οι προπονήσεις στο γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα του Πανεπιστημίου Πατρών
  • Το Βόλει παιδιών ξεκινά από την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018, σύμφωνα με το επισυναπτόμενο πρόγραμμα
  • Το Pilates Fitness Aerobic ξεκινά από την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018, σύμφωνα με το επισυναπτόμενο πρόγραμμα

Όλα τα αθλητικά προγράμματα πραγματοποιούνται στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πατρών στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, με καταρτισμένους και έμπειρους προπονητές και με την επίβλεψη μελών ΕΕΠ Φυσικής αγωγής του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου. 

Το συνημμένο πρόγραμμα προπονήσεων που σας κοινοποιείται ισχύει από το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 και αλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν με τη σύμφωνη γνώμη προπονητών, γονέων και υπεύθυνου προγραμμάτων, για την καλύτερη διεξαγωγή των προπονήσεων.

Αν σε οποιοδήποτε άθλημα η προσέλευση παιδιών ή ενηλίκων είναι πολύ μεγάλη θα δημιουργούνται δύο τμήματα για να πραγματοποιείται η προπόνηση όπως προβλέπεται.

Τα παιδιά και οι ενήλικες κατά τη διάρκεια του αθλητικού έτους εκτός από τις προπονήσεις συμμετέχουν σε εντός ή εκτός έδρας φιλικούς αγώνες και τουρνουά, με τους γονείς ή κηδεμόνες να έχουν την ευθύνη μετακίνησης των παιδιών.

Η μηνιαία συνδρομή για όλα τα αθλήματα ορίζεται όπως τα προηγούμενα χρόνια, στα 25,00€ με ΦΠΑ για ένα παιδί και υπάρχει έκπτωση 20% για τη συμμετοχή αδερφού/ής στο ίδιο άθλημα. Στο στίβο παιδιών η μηναία συνδρομή είναι 20,00€ αντίστοιχα. Για το μήνα Σεπτέμβριο 2018 η συνδρομή θα είναι αναλογική ως προς την ημέρα έναρξης της κάθε δράσης. Τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας έχουν έκπτωση στην εγγραφή του 1ου τέκνου 10%.

Τα προγράμματα ενηλίκων ορίζονται στα 25,00€ μηνιαία συνδρομή το καθένα και ο μήνας Σεπτέμβριος έχει έκπτωση 50%. Το προσωπικό του Πανεπιστημίου Πατρών και οι φοιτητές/-τριες έχουν έκπτωση 10% στις μηνιαίες συνδρομές.

Καλή Αθλητική χρονιά σε όλους!