Αποτελέσματα Ημιτελικών Φοιτητικών Διατμηματικών Αγώνων Ποδοσφαίρου και Καλαθοσφαίρισης-Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 οι Τελικοί Αγώνες

Ολοκληρώνονται οι αγωνιστικές προσπάθειες των φοιτητών στα εσωτερικά διατμηματικά φοιτητικά πρωταθλήματα Ποδοσφαίρου και Καλαθοσφαίρισης του Πανεπιστημίου Πατρών για το φετινό ακαδημαϊκό έτος 2018, που πραγματοποιούνται στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο. Συγκεκριμένα:

  • Στο Ποδόσφαιρο, μετά τη φάση των Ομίλων το προηγούμενο διάστημα, και τους προημιτελικούς που διεξήχθησαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, συνεχίζονται σήμερα Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 οι δύο ημιτελικοί αγώνες που θα αναδείξουν το ζευγάρι του τελικού, ο οποίος τελικός θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6/6/2018, ώρα 7:00 μ.μ. στο πλαίσιο της 13ης Ημέρας Αθλητισμού, στο γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου. Οι δύο ημιτελικοί είναι:

         1ος Ημιτελικός: τμ. ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ - τμ. ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018, ώρα 7:00 μ.μ.

         2ος Ημιτελικός: τμ. ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ - τμ. ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ και ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018, ώρα 9:00 μ.μ.

  • Στην Καλαθοσφαίριση, μετά τους κορυφαίους κανονικούς και επαναληπτικούς αγώνες, στον μεγάλο τελικό, την Τετάρτη 6/6/2018, ώρα 7:00 μ.μ. στο κλειστό γήπεδο αθλοπαιδιών του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, θα αγωνιστούν για το κύπελλο, η φοιτητική ομάδα του τμήματος ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ με τη φοιτητική ομάδα του τμήματος ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ. Στο μικρό τελικό της Καλαθοσφαίρισης που θα ξεκινήσει στις 5:00 μ.μ. της ίδιας ημέρας, επίσης στο κλειστό γήπεδο του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, αγωνίζονται για την 3η-4η θέση η φοιτητική ομάδα του τμήματος ΙΑΤΡΙΚΗΣ με τη φοιτητική ομάδα του τμήματος ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ. 

Σας περιμένουμε να στηρίξετε με την παρουσία σας και το χειροκρότημά σας, τις προσπάθειες των φοιτητικών ομάδων.

Από το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο