Με επιτυχία το τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών του Πανεπιστημίου Πατρών

Απ’ όλα είχε το Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών Παιδιών που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Πάτρας στο γήπεδο του Πανεπιστημίου Πατρών: Μεγάλη συμμετοχή, πλήθος θεατών και γονέων, καλό καιρό, απονομές αναμνηστικών μεταλλίων και διπλωμάτων, αθλητικό πνεύμα, προσπάθεια, ομαδικότητα, ευ αγωνίζεσθαι.

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 από τις 10:00 το πρωί έως και τις 1:00 το μεσημέρι στο γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα του Πανεπιστημίου Πατρών. Συμμετείχαν οι αθλητικές ακαδημίες του Ίκαρου Πετρωτού Πατρών (Μάκης Σουλιτζής), Α.Ο. Αετού Ρίου (Ναπολέων Διδασκάλου, Χρήστος Γιαννούλης), Δόξας Παραλίας Πατρών (Παναγιώτης Ανδρικόπουλος, Γιάννης Πασματζής) και φυσικά οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του Πανεπιστημίου Πατρών (Άρης Παπαναγόπουλος).

Στις τρείς ώρες που διήρκησε το τουρνουά και σε μια ηλιόλουστη ημέρα, οι θεατές χειροκρότησαν τις προσπάθειες των παιδιών, οι προπονητές συνέβαλλαν στην ομαδικότητα της προσπάθειας και μετά από τους αγώνες όπου έπαιξαν όλοι με όλους, πραγματοποιήθηκαν οι απονομές στους μικρούς αθλητές, στους προπονητές, στους εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων και στην γιατρό των αγώνων, και όλοι μαζί, ανανέωσαν το ραντεβού τους για διοργάνωση και άλλων τουρνουά τους επόμενους μήνες.

Εκ μέρους του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, ο συντονιστής Άρης Αγγελόπουλος, μέλος Ε.Ε.Π. Φυσικής Αγωγής και ο Γρηγόρης Μικρώνης, επίσης μέλος Ε.Ε.Π. Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Πατρών και υπεύθυνος αθλητικών ακαδημιών, ευχαρίστησαν τα αθλητικά σωματεία για την παρουσία τους, τόνισαν τους σκοπούς πραγματοποίησης τέτοιων αθλητικών συναντήσεων, και αναφέρθηκαν στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στην Επιτροπή Αθλητισμού που στηρίζουν όλες τις δράσεις του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου.