Φοιτητικά Πρωταθλήματα-Αποτελέσματα πρόκρισης στους τελικούς αγώνες

Εσωτερικά Διατμηματικά Φοιτητικά Πρωταθλήματα 2016-2017

Αποτελέσματα Πρόκρισης στους Τελικούς

 

Ολοκληρώνονται την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017, στο πλαίσιο της 12ης Ημέρας Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών, τα εσωτερικά διατμηματικά φοιτητικά πρωταθλήματα, με την διεξαγωγή των Τελικών Αγώνων στην Καλαθοσφαίριση, στο Ποδόσφαιρο και στην Πετοσφαίριση. Επίσης θα διεξαχθούν και αγώνες Στίβου. Συγκεκριμένα:

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ: Μετά από υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και ένταση, ολοκληρώθηκαν οι Προκριματικές φάσεις στο φοιτητικό πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης, μεταξύ των τμημάτων, και στον τελικό δίκαια θα αναμετρηθούν, μετά από ιδιαίτερη αγωνιστική κατάσταση, οι ομάδες Φαρμακευτικής – Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017, ώρα 7:30 μμ, στο κλειστό γήπεδο του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ: Μετά την διεξαγωγή της Προημιτελικής και Ημιτελικής Φάσης του φοιτητικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, προκρίθηκαν για τον Τελικό οι ομάδες Ιατρικής – Διοίκησης Επιχειρήσεων. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017, ώρα 7:00 μμ, στο γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο.

ΤΕΛΙΚΟΙ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ: Σε εξέλιξη βρίσκεται παράλληλα το καινοτόμο πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης με μικτά σχήματα φοιτητών-φοιτητριών, προκειμένου να αναδειχθούν οι ομάδες που θα αγωνιστούν στο μικρό και μεγάλο τελικό αντίστοιχα. Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017, ώρα 3:30 μμ ( μικρός τελικός) και ώρα 5:00 μμ (μεγάλος τελικός).

Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε τις τελικές αγωνιστικές προσπάθειες των φοιτητών και των φοιτητριών μας για το φετινό ακαδημαϊκό και αγωνιστικό έτος 2016-2017.

 

Αρχεία: