Μεγάλη συμμετοχή και καλές προσπάθειες οι Αθλητικές Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Πανεπιστημίου Πατρών στο τουρνουά του Δήμου Πάτρας

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το εορταστικό τουρνουά ποδοσφαίρου μικρών ηλικιών με… σύνθημα: «Χάνουμε, κερδίζουμε, εμείς θα το γλεντήσουμε», που διοργάνωσε η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαιρικών Γηπέδων του Δήμου Πατρέων, στο δημοτικό γήπεδο Ρίου.

Στη γιορτή του παιδικού ποδοσφαίρου, συμμετείχαν 14 ομάδες με 260 μικρούς αθλητές και έγιναν 36 αγώνες.

Στόχος της Διοικούσας Επιτροπής, είναι κάθε χρόνο να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι μαθητές, αφού όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα να παίζουν ποδόσφαιρο. Η συμμετοχή των μικρών αθλητών ήταν δωρεάν.

Συμμετείχαν οι εξής ομάδες:

-Αχαιός

-Γαλήνη

-Δόξα Παραλίας

-Παναχαϊκή

-Σχολή Ολυμπιακού

-Παναχαϊκό

-Ατρόμητος Πατρών

-Αετός Ρίου

-Πανεπιστήμιο Πατρών

-Κεραυνός Αγ. Βασιλείου 1

-Διαγόρας

-Κεραυνός Αγ. βασιλείου 2

-Δίας

-Πάτρα 2005.

Επίσης συμμετείχαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Βασιλείου με το χορευτικό τους και το χορευτικό του δημοτικού σχολείου Ρίου.

Με το Πανεπιστήμιο Πατρών συμμετείχαν δύο ομάδες παιδιών κατηγορίας pro-junior και mini.

Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο με τις αθλητικές του ακαδημίες, όπως κάθε χρόνο, θα πραγματοποιήσει στα μέσα Ιουνίου 2017, τουρνουά Ποδοσφαίρου ακαδημιών της πόλης με αφορμή τη λήξη της προπονητικής περιόδου, όπου θα συμμετέχουν αρκετές ομάδες, στο πλαίσιο του διημέρου της 5ης γιορτής αθλητικών ακαδημιών 2017 του Πανεπιστημίου Πατρών.

 

Αρχεία: