Διεξαγωγή Επετειακού Αγώνα Καλαθοσφαίρισης εις μνήμην Νικολάου Καραπάνου στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 κλείνει ένας χρόνος που ο φοιτητής της Ιατρικής και αθλητής Καλαθοσφαίρισης του Πανεπιστημίου Πατρών και της ομάδας του Α.Σ. Κένταυρος Πάτρας, έφυγε απρόσμενα και ξαφνικά από κοντά μας.

Το αθλητικό σωματείο Κένταυρος και το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 20:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Πατρών, έχει οργανώσει και θα διεξάγει, ως ελάχιστο φόρο τιμής για τον Νικόλαο Καραπάνο, έναν φιλικό αγώνα Καλαθοσφαίρισης στη μνήμη του με την αντίστοιχη αντιπροσωπευτική φοιτητική ομάδα μπάσκετ του Πανεπιστημίου στο οποίο φοιτούσε (στην Ιατρική σχολή). Θα αγωνιστούν οι συμπαίκτες του από τη μπασκετική του οικογένεια τον Κένταυρο και οι συμφοιτητές του από την ακαδημαϊκή του φοίτηση στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Καλούμε τη φοιτητική κοινότητα, το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου Πατρών να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Επίσης σας ενημερώσουμε ότι  την ίδια ημέρα στις  09.00 το πρωί θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο στον Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα, όπου έξωθεν του ναού θα υπάρχει κινητή μονάδα εθελοντικής αιμοδοσίας και δωρεάς μυελού των οστών, για όποιον επιθυμεί να συνδράμει.

 

Η Επιτροπή Αθλητισμού και το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο

Κατηγορία ανακοίνωσης: