Παράταση δηλώσεων συμμετοχής Φοιτητικού Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5

Αγαπητοί φοιτητές,

Σας ενημερώνουμε πως παρατείνονται οι δηλώσεις συμμετοχής για το Φοιτητικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5 έως και την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016.

Η κλήρωση για τα παιχνίδια θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016, ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Φορέστε τα ποδοσφαιρικά σας παπούτσια, βρείτε ένα πρωτότυπο όνομα για τη δική σας ομάδα, συγκροτήστε την ομάδας σας με φοιτητές από οποιοδήποτε τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών επιθυμείτε (έως και 10 φοιτητές), στείλτε μας τα ονόματά τους μαζί με δύο τουλάχιστον τηλέφωνα των εκπροσώπων της ομάδας σας, φέρτε μαζί σας καλή διάθεση και όρεξη για πολλά γκολ και είστε έτοιμοι!

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το μήνα Νοέμβριο στο γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα του Πανεπιστημίου Πατρών, στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο

Η συμμετοχή στο τουρνουά είναι δωρεάν. Απαραίτητο το πιστοποιητικό καλής υγείας από γιατρό, ιδιώτη ή του δημοσίου, παθολόγο ή καρδιολόγο. Όσοι έχουν αθλητικό δελτίο σε ποδοσφαιρική ομάδα, μπορούν να φέρουν φωτοτυπία του αθλητικού τους δελτίου στη σελίδα που φαίνεται η βεβαίωση του ιατρού ότι είστε υγιείς.

Αποστολές δηλώσεων συμμετοχής στο gym.upatras.gr με την ένδειξη "Δήλωση συμμετοχής στο φοιτητικό τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5"

Κατηγορία ανακοίνωσης: