Πανελλήνια Φοιτητικά Πρωταθλήματα 2012

Με επιτυχία πραγματοποιούνται από την Τρίτη 15 Μαΐου 2012, τα Πανελλήνια Φοιτητικά Πρωταθλήματα Αντισφαίρισης, Ανωμάλου Δρόμου, Καλαθοσφαίρισης και Κολύμβησης που διοργανώνει το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Πατρών  σε συνεργασία με την Επιτροπή Αθλητισμού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Ε.Α.Τ.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας.

Στα Πρωταθλήματα συμμετέχουν πολλά Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι. της χώρας μας με φοιτητές/αθλητές και φοιτήτριες/αθλήτριες, με σκοπό να αναδειχθεί η δυναμική του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού και να υπερασπιστούν τις επιδόσεις τους, οι αθλητές και οι αθλήτριες στα παραπάνω αγωνίσματα.

Από την Τρίτη 15 Μαΐου ως και την Πέμπτη 17 Μαΐου 2012, διεξάγονται τα αγωνίσματα ως εξής:

  • Αντισφαίριση: Γήπεδα Ομίλου Αντισφαίρισης, 15-17 Μαΐου,ώρα έναρξης 09:00.
  • Ανώμαλος Δρόμος:Τετάρτη 16 Μαΐου, περιοχή Πλαζ Πάτρας, ώρα έναρξης 09:00
  • Καλαθοσφαίριση: Γήπεδα Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, Απόλλων Πάτρας και Παναχαϊκής Γ.Ε., ώρα έναρξης 10:00
  • Κολύμβηση: Κολυμβητήριο «Α. Πεπανός», ώρα έναρξης 09:30.

Για το Πανεπιστήμιο Πατρών, συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες, φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών, σε όλα τα αγωνίσματα, με την επιμέλεια των μελών Ε.Ε.ΔΙ.Π. Φυσικής Αγωγής του Γυμναστηρίου, Νίκου Βασιλείου, Άρη Αγγελόπουλου, Αλέκου Πολυδωρόπουλου, Δήμητρας Παπαδημητρίου, Γρηγόρη Μικρώνη, της Κ.Φ.Α. Αγγελικής Σώρρα, της Αποσπασμένης Κ.Φ.Α. Λούλας Τριανταφυλλοπούλου.

Την Πέμπτη 17 Μαΐου και ώρα 12:30, στην αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Πατρών (κτίριο Πρυτανείας), θα πραγματοποιηθούν οι απονομές στους αθλητές και στις αθλήτριες όλων των αγωνισμάτων, παρουσία των Πρυτανικών Αρχών και της Επιτροπής Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών. Η Χορευτική φοιτητική ομάδα του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου κατά τη διάρκεια των απονομών θα παρουσιάσει ολιγόλεπτο πρόγραμμα χορογραφιών Ελληνικής λαϊκής μουσικής.

Σκοπός του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου Πάτρας με τέτοιες αθλητικές δραστηριότητες πανελλήνιας εμβέλειας, είναι να αναδειχθεί ο Πανεπιστημιακός Αθλητισμός, η δυναμική της φοιτητικής κοινότητας και η πόλη της Πάτρας.

 

Κατηγορία ανακοίνωσης: