Πρωτεύουσες καρτέλες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Διοργανώνεται ετησίως, με την συμμετοχή αντιπροσωπευτικών ομάδων όλων των τμημάτων του ιδρύματος.
Οι εγγραφές των ομάδων ολοκληρώνονται στις 20 Οκτωβρίου, ακολουθεί κλήρωση με το σύστημα του Champions League και το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται με το Τελικό του Πρωταθλήματος που συνήθως γίνεται κατά την διάρκεια της αθλητικής ημέρας του Ιδρύματος μας, την πρώτη Τετάρτη κάθε Ιουνίου. Οι αγώνες γίνονται στο γήπεδο του Πανεπιστημίου (με φυσικό χλοοτάπητα).

Διαβάστε περισσότερα..

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Διοργανώνεται ετησίως με την συμμετοχή αντιπροσωπευτικών ομάδων όλων των τμημάτων του Ιδρύματος.

Οι εγγραφές των ομάδων γίνονται έως τις 15 Οκτωβρίου, ακολουθεί κλήρωση και το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται στις αρχές Ιουνίου. Οι αγώνες γίνονται στο κλειστό γήπεδο με παρκέ του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου.

Διαβάστε περισσότερα..

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Διοργανώνεται ετησίως με την συμμετοχή αντιπροσωπευτικών ομάδων όλων των τμημάτων του ιδρύματος.
Οι εγγραφές των ομάδων γίνονται έως τις 15 Οκτωβρίου, ακολουθεί κλήρωση και το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται στις αρχές Ιουνίου. Οι αγώνες γίνονται στο κλειστό γήπεδο του Πανεπιστημίου.

Διαβάστε περισσότερα..

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEY

Διοργανώνεται ετησίως με την συμμετοχή ομάδων που συγκροτούν οι φοιτητές-τριες, τους μήνες Μάιο, Ιούνιο. Επίσης πραγματοποιούνται προπονήσεις καθ' όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, για τη βελτίωση της τεχνικής, τακτικής.

Διαβάστε περισσότερα..

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Το γυμναστήριο διοργανώνει σε ετήσια βάση ένα εσωτερικό τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, το Χειμερινό- τέλη Νοεμβρίου ή το Εαρινό-τέλη Μαρτίου, το οποίο είναι ανοικτό στο σύνολο των μελών του ιδρύματος (φοιτητές –τριες, εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό). Οι αγώνες γίνονται στο κλειστό γήπεδο του Πανεπιστημίου σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα.

Διαβάστε περισσότερα..

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ

Το γυμναστήριο διοργανώνει σε ετήσια βάση ένα εσωτερικό τουρνουά Σκάκι, το Χειμερινό- αρχές Δεκεμβρίου ή το Εαρινό-αρχές Απριλίου, το οποίο είναι ανοικτό στο σύνολο των μελών του ιδρύματος (φοιτητές –τριες, εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό). Οι αγώνες γίνονται στο κλειστό γήπεδο του πανεπιστημίου σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα.

Διαβάστε περισσότερα..

 

adidas Ultra Boost kaufen