Πρωτεύουσες καρτέλες

Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, εκτός των ποικίλων αθλητικών δραστηριοτήτων του, αναπτύσσει και πολιτιστικά προγράμματα και εκδηλώσεις για φοιτητές αλλά και το προσωπικό του Πανεπιστημίου Πατρών.

Έχει φοιτητική χορευτική ομάδα που παρουσιάζει παραδοσιακούς χορούς του Ελληνισμού και χορογραφίες σε Ελληνική κλασσική λαϊκή μουσική, σε έργα φημισμένων στιχουργών, συνθετών και ερμηνευτών, τόσο στο Πανεπιστήμιο Πατρών, όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε συνέδρια, σε εκδηλώσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης και σε τελετές έναρξης αγώνων.

 

Adidas sneakers

Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο στο Κατάστημα Κράτησης Αγ. Στεφάνου Πατρών

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

Στο Κατάστημα Κράτησης Αγίου Στεφάνου Πατρών βρέθηκε την Τετάρτη 14 Μαΐου 2014, το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Πάτρας με φοιτητές και φοιτήτριες, παρουσιάζοντας ένα Ελληνικό μουσικό και χορευτικό πρόγραμμα.

50 Χρόνια Πανεπιστήμιο Πατρών-Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο: Αφιέρωμα στα «Παιδιά απ’ την Πάτρα»

Το Πανεπιστήμιο Πατρών-Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, προετοιμάζει και θα πραγματοποιήσει, με την ευκαιρία των 50 χρόνων από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Πατρών, μουσικό και χορευτικό αφιέρωμα στο ιστορικό μουσικό συγκρότημα «Παιδιά απ’ την Πάτρα», την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών-Μεγάλο Αμφιθέατρο, ώρα 20:30, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό (είσοδος από 19:45 ως και την κάλυψη των θέσεων).

Σμύρνη Πατρίδα μου Γλυκιά

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού και τα μέλη Ε.Ε.ΔΙΠ Ι  Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας, την μουσικοχορευτική εκδήλωση που παρουσιάζουν, με αφορμή τα 90 χρόνια από την καταστροφή της Σμύρνης.