Πρωτεύουσες καρτέλες

Εθελοντικό Πρόγραμμα Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου

Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, οργανώνει και πραγματοποιεί σε μόνιμη βάση εθελοντικές δράσεις. Σε μια μεγάλη βάση δεδομένων από εθελοντές φοιτητές και φοιτήτριες, διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό και φίλων του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, συλλέγονται και διατίθενται για διάφορες δράσεις πρόθυμοι εθελοντές και εθελόντριες για να αναδείξουν τις δραστηριότητες του Πανεπιστημίου Πατρών και του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να είναι κάποιος εθελοντής στο Πανεπιστήμιο Πατρών είναι η αγάπη του για το εκπαιδευτικό ίδρυμα, για τη γνώση, την έρευνα, την εκπαίδευση, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους και όχι μόνο.

Η τυχόν διαμονή, διατροφή και τα οδοιπορικά των εθελοντών καλύπτονται κατά το δυνατόν από το Πανεπιστήμιο Πατρών και το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, παρέχοντας πολλές φορές και επιπλέον εκπλήξεις

 


Άλλα Εθελοντικά Προγράμματα

Ο Πανεπιστημιακός Αθλητισμός διαθέτει ήδη ανεπτυγμένες δομές σε Πανευρωπαικό (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού) και Πασκόσμιο Επίπεδο (Παγκόσμια Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού) οι οποίες παρέχουν σημαντικές ευκαιρίες παροχής εθελοντικού έργου και δημιουργίας εμπειριών ζωής για φοιτητές & φοιτήτριες.

Η χώρα μας εκπροσωπείται στις συγκεκριμένες Ομοσπονδίες δια της Επιτροπής Αθλητισμού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Ε.Α.Τ.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας.

 

Ενδιαφέροντα Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας:

Ενδιαφέρον για τους φοιτητές έχει η Επιτροπή Φοιτητών/τριών (European University Sports Association, Student Commission (EUSA STC) η οποία συγκροτείται από φοιτητές διαφόρων Πανεπιστημίων της Ευρώπης και διοργανώνει αθλητικές δραστηριότητες όπως:

  • StudComm online-meetings
  • Ετήσιο Πρόγραμμα Εθελοντών στα πλαίσια των Πανευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων
  • Συμμετοχή σε Πανευρωπαϊκή Φόρουμ με Πανεπιστημιακά αθλητικά θέματα

Η ιστοσελίδα της Επιτροπής των Φοιτητών είναι: http://www.eusa.eu/studcomm


ADIDAS

Αίτηση εθελοντισμού

CAPTCHA
Eρώτηση ασφαλείας για την αποφυγή spam μηνυμάτων
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.