Αναστολή λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων Πανεπιστημίων της χώρας από 4.11.2020 έως και 30.11.2020

Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας,

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως με βάση την τρέχουσα κοινή υπουργική απόφαση (3.11.2020) με θέμα "Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του Κορωναίου COVID-19", αναστέλλεται μεταξύ άλλων, σε όλα τα Πανεπιστήμια της χώρας, και η λειτουργία των Πανεπιστημιακών αθλητικών εγκαταστάσεων.

Πρόγραμμα/Ενημέρωση αθλητικών ακαδημιών παιδιών Πανεπιστημίου Πατρών και προγραμμάτων ενηλίκων επιτραπέζιας αντισφαίρισης και αντισφαίρισης, 2020-2021

Αγαπητοί γονείς,

Από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 ξεκίνησαν οι αθλητικές ακαδημίες παιδιών στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, η προπόνηση επιτραπέζιας αντισφαίρισης ενηλίκων και από την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020 και η προπόνηση αντισφαίρισης ενηλίκων.

Τηρούνται όλες οι οδηγίες για την ασφάλεια των μικρών αθλητών και αθλητριών αλλά και των συνοδών τους καθώς και των ενηλίκων.

Παρακάτω παρατίθενται οι οδηγίες και το πρόγραμμα.

Από το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΤΡΩΝ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ 2020-2021

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Έναρξη λειτουργίας Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου Πατρών από 14 Σεπτεμβρίου 2020

Καλή ακαδημαϊκή και αθλητική χρονιά σε όλες και όλους!

Σας ενημερώνουμε πως από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 ξεκινά η επαναλειτουργία του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου Πατρών, στις αθλητικές εγκαταστάσεις, στην Πανεπιστημιούπολη, Ρίο, για Φοιτητές, Φοιτήτριες, Προσωπικό του Πανεπιστημίου Πατρών και Φίλους.

Το Γυμναστήριο θα λειτουργεί καθημερινά, σε συνεχές ωράριο, και από ώρες 09:00 έως και 10:00 το βράδυ τις καθημερινές, και από ώρες 09:00 έως και 9:30 το βράδυ τα Σαββατοκύριακα.

ΟΔΗΓΙΕΣ-ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ_2020-2021

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

Σας ευχόμαστε καλή ακαδημαϊκή και προπονητική χρονιά και σας ενημερώνουμε για την τήρηση των παρακάτω κανόνων ασφαλείας στην περίοδο της πανδημίας για το τρέχον έτος 2020-2021:

-Βεβαίωση ότι ο ασκούμενος είναι κλινικά υγιής, βεβαίωση την οποία θα χρησιμοποιήσει και για έκδοση κάρτας-μέλους. Βλέπε σχετικά: http://gym.upatras.gr/node/124

-Καταγράφεται κατά την είσοδο το όνομα του ασκούμενου ή της ασκούμενης σε ειδική κατάσταση

Από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 η λειτουργία του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου

Σε συνέχεια της προηγούμενης σχετικής ανακοίνωσης, σας ενημερώνουμε πως το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του για φοιτητές, φοιτήτριες, προσωπικό και φίλους, από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020, ώστε να ρυθμιστούν λεπτομέρειες χρήσης.

 

 

Έναρξη αθλητικών ακαδημιών 2020-2021 για παιδιά που φιλοξενούνται στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο

Αγαπητοί γονείς καλημέρα σας και καλό μήνα,

Καλή σχολική και αθλητική χρονιά σε όλες τις μικρές αθλήτριες και σε όλους τους μικρούς αθλητές.

Σας ενημερώνουμε πως από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020, θα ξεκινήσουν οι αθλητικές ακαδημίες για παιδιά που φιλοξενούνται στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Πατρών.

Παρακαλούμε να εκδηλώσετε εντός της εβδομάδας ενδιαφέρον στο http://gym.upatras.gr/node/48

Έναρξη λειτουργίας Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου Πατρών

Καλή Ακαδημαϊκή και Αθλητική χρονιά σε όλες και όλους.
Σας ενημερώνουμε πως από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020, θα ξεκινήσει η λειτουργία του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, αρχικά για προπονήσεις στις εξωτερικές αθλητικές εγκαταστάσεις.
Εντός της ερχόμενης εβδομάδας, θα αναρτηθεί αναλυτική ενημέρωση σχετικά με τα προγράμματα προπόνησης και τους κανονισμούς λειτουργίας λόγω πανδημίας.
Από το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο

Δεν θα λειτουργήσει το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο έως και 31-7-2020

Αγαπητές φοιτήτριες,

Αγαπητοί φοιτητές, 

Προσωπικό του Πανεπιστημίου Πατρών,

Φίλες και Φίλοι του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου,

Σας ενημερώνουμε πως σύμφωνα με το Φ.Ε.Κ. 2038/30-5-2020, τ. 2, στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Α.Ε.Ι.), από 1.6.2020 έως και τη λήξη του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 (τέλος Ιουλίου 2020), μεταξύ άλλων, απαγορεύεται και η λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Με βάση τα παραπάνω, το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο θα παραμείνει κλειστό έως και τις 31-7-2020.

Μαθήματα Φυσικής Αγωγής με το σύστημα της ασύγχρονης εκπαίδευσης

«Γυμναζόμαστε;»  «Μέσα!»

Το τελευταίο διάστημα, λόγω των προβλημάτων που έχουν προκύψει από την πανδημία, θεωρείται δεδομένη η αλλαγή στάσης στους διάφορους κοινωνικούς, επαγγελματικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς και στόχους που έχει σχεδιάσει ο καθένας και η καθεμία από εμάς, αλλά και το σύνολο της κοινωνίας μας γενικότερα. Αυτή η αλλαγή στάσης είναι αυτονόητη, ώστε να μην υπάρξει στατικότητα και «ακινησία» στις δράσεις μας, και να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε, κατά το δυνατόν, τους σχεδιασμούς μας.

Σελίδες