Όλα έτοιμα για την 6η Επιστημονική Αθλητική Διημερίδα Πετοσφαίρισης στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Το Πανεπιστήμιο Πατρών, η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου (Ε.Σ.ΠΕ.Π.), και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης (Σ.Ε.Π.ΠΕ.), συνδιοργανώνουν την 6ηΕπιστημονική Αθλητική Διημερίδα για την Πετοσφαίριση, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου (3:00-7:30μμ) & την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 (10:00-1:00 το μεσημέρι), με Θέμα "Πετοσφαίριση και Αναπτυξιακές Ηλικίες-Τεχνολογία σύγχρονης Προπόνησης, Οδηγός σωματικής Ανάπτυξης και πρόληψης τραυματισμών".

Δεν θα λειτουργήσει το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 λόγω της εορτής του Αγίου Ανδρέου

Σας ενημερώνουμε πως το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο δεν θα λειτουργήσει το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019, λόγω της εορτής του Αγίου Ανδρέου Πατρών.

Από την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019, το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο θα λειτουργεί κανονικά σύμφωνα με το πρόγραμμα.

 

 

Ολοκληρώθηκε το 2ο εσωτερικό πρωτάθλημα Aντισφαίρισης στο Γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Πατρών-Νέες Δηλώσεις συμμετοχής στο Χειμερινό Τουρνουά

Σε φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον διεξήχθη με επιτυχία το 2ο εσωτερικό πρωτάθλημα αντισφαίρισης για τους Φοιτητές και τις Φοιτήτριες, το Διδακτικό και Διοικητικό προσωπικό του Ιδρύματος και για τους Φίλους (κατόχους κάρτας-μέλους) του Γυμναστηρίου.

Το πρωτάθλημα διοργανώθηκε από τα μέλη Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου κι έλαβε χώρα στα ανακαινισμένα γήπεδα αντισφαίρισής του. Η μεγάλη συμμετοχή, ο έντονος συναγωνισμός, το πάθος για την νίκη, ήταν τα κυριότερα στοιχεία που χαρακτήρισαν τη διοργάνωση.   

Φιλικός αγώνας μπάσκετ « Jump Ball Αγάπης » με φιλανθρωπικό σκοπό

Διεξαγωγή φιλικού αγώνα μπάσκετ μεταξύ των τμημάτων Φαρμακευτικής και Χημικών Μηχανικών για την οικονομική συνεισφορά στην καμπάνια του Παναγιώτη-Ραφαήλ, έχει προγραμματιστεί από κοινωνικά ευαισθητοποιημένους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 5:30 μ.μ.,στο κλειστό Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Πατρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα πραγματοποιηθεί μίνι ενημέρωση σχετικά με την ασθένεια SMA (Nωτιαία μυική ατροφία) με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού και την πληροφόρηση του σχετικά με τον τρόπο πρόληψης.

Επαναπροκήρυξη για την πρόσληψη καθηγητή φυσικής αγωγής με σύμβαση έργου, στην Καλαθοσφαίριση, στις Αθλητικές Ακαδημίες, στο Πανεπιστήμιο Πατρών, περιόδου 2019-2020

Η Επιτροπή Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών, προβαίνει στην επαναπροκήρυξη για την πρόσληψη καθηγητή φυσικής αγωγής, ειδίκευσης στην Καλαθοσφαίριση,  με σύμβαση έργου, για προπονήσεις στις αθλητικές ακαδημίες  παιδιών στο Πανεπιστήμιο Πατρών για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Οι αθλητικές ακαδημίες, λειτουργούν μόνο εφόσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων ανά άθλημα.

Σελίδες