Ξεκινούν οι εγγραφές στο 2ο Αθλητικό Καλοκαιρινό Καμπ για παιδιά του Πανεπιστημίου Πατρών στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Ξεκινούν οι εγγραφές στο 2ο Αθλητικό Καλοκαιρινό Καμπ για παιδιά του Πανεπιστημίου Πατρών στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο. Η λειτουργία του ξεκινά από τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018.

(Στο τέλος της ενημέρωσης επισυνάπτεται αναλυτικό αρχείο με τις περιπτώσεις συνδρομών)

 

2ο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΜΠ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

2nd PATRAS UNIVERSITY SUMMER SPORTS CAMP

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

 

Πραγματοποιήθηκε η 9η Ποδηλατική Βόλτα 2018 του Πανεπιστημίου Πατρών-Ναι στο Ποδήλατο το μήνυμα του Πανεπιστημίου Πατρών

Ναι στο Ποδήλατο από το Πανεπιστήμιο Πατρών!

Επιτυχία σημείωσε την Κυριακή 6 Μαΐου 2018, η 9η Ποδηλατική Βόλτα του Πανεπιστημίου Πατρών με τίτλο "Πάμε με Ποδήλατο" που οργανώθηκε από το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο. 

Στις 12:00 το μεσημέρι, εκατοντάδες φοιτητές, εργαζόμενοι, γονείς και παιδιά από την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή εγγράφηκαν και συμμετείχαν σε μια ιδιαίτερη ποδηλατική βόλτα 8 χιλιομέτρων, με αφετηρία το κτίριο της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Πατρών  και τερματισμό την πλατεία Γεωργίου στο κέντρο της πόλης.

9η Ποδηλατική Βόλτα Πανεπιστημίου Πατρών-Κυριακή 6 Μαΐου 2018

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

9η Ποδηλατική Βόλτα Πανεπιστημίου Πατρών 2018

 

Την Κυριακή, 6 Μαΐου 2018, το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, οργανώνει για άλλη μια χρονιά την καθιερωμένη Ποδηλατική Βόλτα με τίτλο «Πάμε με Ποδήλατο», με τη στήριξη του Πανεπιστημίου Πατρών. 

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και δωρεάν για όλους, τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά που θα συνοδεύονται, αρκεί να γνωρίζουν να ποδηλατούν.

1ο USPORT FACULTY TENNIS TOUR 2018

1ο USPORT FACULTY TENNIS TOUR 2018

Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, με την θετική εισήγηση της Επιτροπής Αθλητισμού, διοργανώνει και θα πραγματοποιήσει το 1ο USPORT FACULTY TENNIS TOUR 2018, στα καινούργια γήπεδα αντισφαίρισης του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου.

Η διοργάνωση απευθύνεται στα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας (μέλη Δ.Ε.Π., Διοικητικό και λοιπό προσωπικό). Η τελική φάση θα πραγματοποιηθεί στην 13η Ημέρα Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών, την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018.

Προκήρυξη 1ου Διαγωνισμού Αφίσας Ποδηλατικής Βόλτας 2018 Πανεπιστημίου Πατρών

1ος Διαγωνισμός Αφίσας Ποδηλατικής Βόλτας 2018

Πανεπιστημίου Πατρών

«Πάμε με Ποδήλατο»

Η Επιτροπή Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών προκηρύσσει διαγωνισμό δημιουργίας αφίσας για την 9η Ποδηλατική Βόλτα του Πανεπιστημίου Πατρών, με τίτλο «Πάμε με Ποδήλατο», που θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Μαΐου 2018.

Με επιτυχία το τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών του Πανεπιστημίου Πατρών

Απ’ όλα είχε το Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών Παιδιών που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Πάτρας στο γήπεδο του Πανεπιστημίου Πατρών: Μεγάλη συμμετοχή, πλήθος θεατών και γονέων, καλό καιρό, απονομές αναμνηστικών μεταλλίων και διπλωμάτων, αθλητικό πνεύμα, προσπάθεια, ομαδικότητα, ευ αγωνίζεσθαι.

Σελίδες