Φιλικός αγώνας μπάσκετ « Jump Ball Αγάπης » με φιλανθρωπικό σκοπό

Διεξαγωγή φιλικού αγώνα μπάσκετ μεταξύ των τμημάτων Φαρμακευτικής και Χημικών Μηχανικών για την οικονομική συνεισφορά στην καμπάνια του Παναγιώτη-Ραφαήλ, έχει προγραμματιστεί από κοινωνικά ευαισθητοποιημένους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 5:30 μ.μ.,στο κλειστό Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Πατρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα πραγματοποιηθεί μίνι ενημέρωση σχετικά με την ασθένεια SMA (Nωτιαία μυική ατροφία) με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού και την πληροφόρηση του σχετικά με τον τρόπο πρόληψης.

Επαναπροκήρυξη για την πρόσληψη καθηγητή φυσικής αγωγής με σύμβαση έργου, στην Καλαθοσφαίριση, στις Αθλητικές Ακαδημίες, στο Πανεπιστήμιο Πατρών, περιόδου 2019-2020

Η Επιτροπή Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών, προβαίνει στην επαναπροκήρυξη για την πρόσληψη καθηγητή φυσικής αγωγής, ειδίκευσης στην Καλαθοσφαίριση,  με σύμβαση έργου, για προπονήσεις στις αθλητικές ακαδημίες  παιδιών στο Πανεπιστήμιο Πατρών για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Οι αθλητικές ακαδημίες, λειτουργούν μόνο εφόσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων ανά άθλημα.

Πρόγραμμα αθλητικών ακαδημιών παιδιών και ενηλίκων προπονητικού έτους 2019-2020

Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, όπως κάθε χρόνο ξεκινά εκγύμναση για παιδιά στις αθλητικές ακαδημίες του καθώς και εκγύμναση ενηλίκων σε διάφορα αθλήματα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πατρών, για τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, των παιδιών των σχολείων της πανεπιστημιούπολης, των φίλων του πανεπιστημιακού γυμναστηρίου και της ευρύτερης περιοχής.

Συγκεκριμένα τα αθλήματα που θα λειτουργήσουν ανά κατηγορία είναι:

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

Έναρξη προγραμμάτων αθλητικών ακαδημιών παιδιών και εκγύμνασης ενηλίκων του Πανεπιστημίου Πατρών στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο

Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας,

Καλή ακαδημαϊκή και προπονητική χρονιά!

Σας ενημερώνουμε πως από την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019 ξεκινούν τα προγράμματα αθλητικών ακαδημιών παιδιών και εκγύμνασης ενηλίκων του Πανεπιστημίου Πατρών στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο.

Προκήρυξη για την πρόσληψη καθηγητών φυσικής αγωγής με σύμβαση έργου, στις Αθλητικές Ακαδημίες και στην Εκγύμναση Ενηλίκων στο Πανεπιστήμιο Πατρών, περιόδου 2019-2020

Η Επιτροπή Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών, όπως και την περυσινή περίοδο, έχει εισηγηθεί και προβαίνει στην Προκήρυξη για την πρόσληψη καθηγητών φυσικής αγωγής  με σύμβαση έργου, για προπονήσεις στις αθλητικές ακαδημίες και σε ενήλικες στο Πανεπιστήμιο Πατρών για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Οι αθλητικές ακαδημίες καθώς και η εκγύμναση ενηλίκων σε κάθε άθλημα, θα λειτουργούν μόνο εφόσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων ανά άθλημα.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για προπόνηση οργανωμένων ομάδων μελών Δ.Ε.Π. - λοιπών εργαζομένων Πανεπιστημίου Πατρών, περιόδου 2019-2020

Τα μέλη Δ.Ε.Π. και οι λοιποί εργαζόμενοι του Πανεπιστημίου Πατρών που επιθυμούν για την αθλητική περίοδο 2019-2020 να προπονούνται με τις οργανωμένες ομάδες τους στο κλειστό Γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Πατρών και στα αθλήματα της Καλαθοσφαίρισης ή της Πετοσφαίρισης, και για να κλείσουν ώρες προπόνησης, θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση στο Κεντρικό Πρωτόκολλο του Πανεπιστημίου Πατρών (για το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο-Επιτροπή Αθλητισμού), ως και την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019. Απαραίτητη προϋπόθεση για όλους τους χρήστες η έκδοση κάρτας Γυμναστηρίου 2019-2020.

Αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος από αθλητικά σωματεία χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου περιόδου 2019-2020

Η Επιτροπή Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών, όπως και την περυσινή περίοδο, έχει εισηγηθεί και προτίθεται να προβεί στην παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου Πατρών στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο μετά τις 17:00, σε αθλητικά σωματεία της ευρύτερης περιοχής, με την προϋπόθεση ότι δεν παρεμποδίζεται η άθληση των φοιτητριών, φοιτητών και των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας. Το κόστος της προπονητικής ώρας (μιάμιση ώρα) ορίζεται στα 30,00€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Σελίδες